iPad 2 reparatie

€69 alles inclusief

iPad 2 scherm vervangen

Is uw iPad 2 scherm kapot? Wat jammer. Het liefst wilt u het zo snel mogelijk laten repareren. Niemand wil haar of zijn iPad kapot gebruiken.  Daarom bent u ook terecht gekomen op deze pagina. Wij repareren uw iPad 2 scherm vakkundig en snel, terwijl u wacht. Meestal duurt een iPad 2 scherm reparatie tussen de 20 a 30 minuten. Uw iPad 2 is na de reparatie weer nieuw en kunt u uw iPad 2 met plezier gebruiken.

Maak direct afspraak

Maak direct afspraak om uw iPad 2 scherm te laten repareren.

Alles inclusief voor slechtst €69

Hoe snel is mijn iPad 2 scherm gerepareerd?

iPad 2 scherm reparatie wordt uitgevoerd door een reparateur met veel kennis en ervaring. Onze reparateur zal u niet lang laten wachten. Uw iPad 2 wordt binnen 30 minuten gerepareerd. 

Tijdens de reparatie kunt u meekijken of even boodschappen doen in onze winkelcentrum. Komt u een dagje naar Rotterdam of de diergaarde Blijdorp? Laat uw iPad 2 achter en wij repareren uw iPad terwijl u geniet.

Mijn iPad 2 geeft helemaal geen beeld meer, kan het gerepareerd worden?

Natuurijk kan uw iPad gerepareerd worden. Wij zullen dan een compleet nieuwe scherm en touchscreen plaatsen in uw iPad 2.
Hierbij komt er wel extra kosten erbij. Een nieuwe LCD kost €79 inclusief montage. Dus totaal gaat het u €148 euro kosten met de nieuwe touchscreen.

Krijg ik garantie op de iPad 2 scherm reparatie?

U krijgt 3 maanden garantie op de iPad 2 touchscreen. Binnen 3 maanden garantieperiode kunt u altijd terugkomen voor een kosteloos reparatie. 
Garantie geldt alleen als de vervangen onderdeel defect raakt of loskomt.

Kan ik ook zonder afspraak langskomen?

U kunt zonder afspraak binnen stromen voor een iPad 2 scherm reparatie. Wij proberen u zo snel mogelijk te helpen, maar het komt weleens voor dat we op dat moment geen tijd hebben om uw iPad 2 direct te repareren. Dan kunt u uw iPad 2 achterlaten en later op die dag ophalen. 

Kan ik ook voor andere iPad 2 problemen een afspraak maken?

Heeft u andere problemen met uw iPad? Dan kunt u ook bij ons langskomen. Wij zullen uw iPad onderzoeken en vervolgens u laten weten waar het probleem is en hoeveel het gaat kosten. Wij proberen de kosten zo laag mogelijk te houden, daarom weet u zeker dat u niet te veel betaald aan de iPad 2 reparatie.

Kan ik ook iPad 2 hoes, oplader, kabel en andere accessoires kopen bij jullie?

Wij hebben verschillende soorten iPad 2 hoezen voor een zeer gunstig prijs. Ook hebben wij iPad 2 laders, kabels en autohouders. Kortom kom langs bij ons en zie onze ruime assortiment. 

Dek mijn verzekering de reparatiekosten?

Steeds meer verzekeringsmaatschappijen hebben inboedel verzekering waaronder reparatie ook valt. Bel uw maatschappij even op om te vragen of uw toestel ook verzekerd is. De verzekeringsmaatschappij zal voor een offerte vragen en die krijgt u van ons. Na de reparatie wordt het geld van de verzekering aan u uitgekeerd. 

Hoe kan ik bij jullie betalen?

Bij ons kunt u alleen contant betalen. U kunt gelijk om de hoek bij ons geld pinnen van de geldautomaat.

Binnenkort komt er ook pin mogelijkheid.

Kan ik gratis parkeren?

Helaas is het hier in de straat betaald parkeren. Maar gelukkig zijn de parkeerkosten hier niet hoog. U betaalt voor 23 minuten 0,50 eurocent.

Verder kunt u makkelijk een parkeerplek vinden.

Problemen

 • iPad 2 glas kapot
 • iPad 2 Touchscreen kapot
 • iPad 2 Touchscreen reageert niet
 • iPad 2 scherm kapot, LCD werkt

Display       

 • 9,7-inch (diagonaal) Multi-Touch-breedbeelddisplay met glanzende toplaag
 • Resolutie van 1024 x 768 pixels bij 132 ppi (pixels per inch)
 • Vetafstotende deklaag
 • Ondersteuning voor gelijktijdige weergave van meerdere talen en tekensets

Garantie    

 • 3 maanden garantie op de vervangen onderdelen
      Na de 3 maanden garantie periode bent u altijd welkom voor een reparatie met flinke korting