iPad Air reparatie

€99 alles inclusief

iPad Air scherm vervangen

iPad Air scherm reparatie nodig? Laat het over aan onze ervaren iPad Air reparateurs. Inmiddels hebben wij al honderden iPad Air's gerepareerd en hebben ruime ervaring ermee. Wij kunnen vakkundig, goedkoop en snel uw iPad Air scherm vervangen. Binnen 30 minuten kunt u uw iPad Air weer meenemen. Bovendien krijgt u van ons ook eens 3 maanden garantie op de iPad Air scherm! Laat u overtuigen en neem contact op met ons voor een iPad Air scherm reparatie.

 

Maak direct afspraak

Maak direct afspraak om uw iPad Air scherm te laten repareren.

Alles inclusief voor slechtst €99

Hoe snel is mijn iPad Air scherm gerepareerd?

iPad Air scherm reparatie wordt uitgevoerd door een reparateur met veel kennis en ervaring. Onze reparateur zal u niet lang laten wachten. Uw iPad Air wordt binnen 30 minuten gerepareerd. 

Tijdens de reparatie kunt u meekijken of even boodschappen doen in onze winkelcentrum. Komt u een dagje naar Rotterdam of de diergaarde Blijdorp? Laat uw iPad Air achter en wij repareren uw iPad terwijl u geniet.

Mijn iPad Air geeft helemaal geen beeld meer, kan het gerepareerd worden?

Natuurijk kan uw iPad gerepareerd worden. Wij zullen dan een compleet nieuwe scherm en touchscreen plaatsen in uw iPad Air.
Hierbij komt er wel extra kosten erbij. Benieuwd naar de kosten hiervan? Bel gerust 06 87 26 10 of neem contact op via onze contactformulier.

Wij hebben garanderen de laagste prijs!

Krijg ik garantie op de iPad Air scherm reparatie?

U krijgt 3 maanden garantie op de iPad Air touchscreen. Binnen 3 maanden garantieperiode kunt u altijd terugkomen voor een kosteloos reparatie. 
Garantie geldt alleen als de vervangen onderdeel defect raakt of loskomt.

Kan ik ook zonder afspraak langskomen?

U kunt zonder afspraak binnen stromen voor een iPad Air scherm reparatie. Wij proberen u zo snel mogelijk te helpen, maar het komt weleens voor dat we op dat moment geen tijd hebben om uw iPad Air direct te repareren. Dan kunt u uw iPad Air achterlaten en later op die dag ophalen. 

Kan ik ook voor andere iPad Air problemen een afspraak maken?

Heeft u andere problemen met uw iPad? Dan kunt u ook bij ons langskomen. Wij zullen uw iPad onderzoeken en vervolgens u laten weten waar het probleem is en hoeveel het gaat kosten. Wij proberen de kosten zo laag mogelijk te houden, daarom weet u zeker dat u niet te veel betaald aan de iPad Air reparatie.

Kan ik ook iPad Air hoes, oplader, kabel en andere accessoires kopen bij jullie?

Wij hebben verschillende soorten iPad Air hoezen voor een zeer gunstig prijs. Ook hebben wij iPad Air laders, kabels en autohouders. Kortom kom langs bij ons en zie onze ruime assortiment. 

Dek mijn verzekering de reparatiekosten?

Steeds meer verzekeringsmaatschappijen hebben inboedel verzekering waaronder reparatie ook valt. Bel uw maatschappij even op om te vragen of uw toestel ook verzekerd is. De verzekeringsmaatschappij zal voor een offerte vragen en die krijgt u van ons. Na de reparatie wordt het geld van de verzekering aan u uitgekeerd. 

Hoe kan ik bij jullie betalen?

Bij ons kunt u alleen contant betalen. U kunt gelijk om de hoek bij ons geld pinnen van de geldautomaat.

Binnenkort komt er ook pin mogelijkheid.

Kan ik gratis parkeren?

Helaas is het hier in de straat betaald parkeren. Maar gelukkig zijn de parkeerkosten hier niet hoog. U betaalt voor 23 minuten 0,50 eurocent.

Verder kunt u makkelijk een parkeerplek vinden.

Problemen

 • iPad Air glas kapot
 • iPad Air Touchscreen kapot
 • iPad Air Touchscreen reageert niet
 • iPad Air scherm kapot, LCD werkt

Display       

 • Retina-display
 • 9,7-inch (diagonaal) Multi-Touch-display met led-achtergrondverlichting en IPS-technologie
 • Resolutie van 2048 x 1536 pixels bij 264 ppi (pixels per inch)
 • Vingerafdrukbestendige, vetafstotende coating

Garantie    

 • 3 maanden garantie op de vervangen onderdelen
      Na de 3 maanden garantie periode bent u altijd welkom voor een reparatie met flinke korting