iPad mini 4 reparatie

€269 alles inclusief

iPad mini 4 scherm vervangen

Uw iPad mini 4 scherm is kapot? Wij repareren uw iPad mini 4 terwijl u wacht! Onze ervaren reparateurs zullen vakkundig uw iPad mini 4 scherm vervangen. iPad mini 4 is de tweede iPad mini met een Touch-id. Hierdoor is de reparatie ietsje lastiger dan zijn voorgangers. Voor een goedkoop iPad mini 4 scherm reparatie kunt u een afspraak maken met ons en wij zullen uw iPad mini 4 scherm repareren. Laat u zelf overtuigen en laat uw iPad mini 4 scherm vervangen door ons. Maak direct een afspraak voor een professioneel iPad mini 4 reparatie.

Maak direct afspraak

Maak direct afspraak om uw iPad mini 4 scherm te laten repareren.

Alles inclusief voor slechtst €269

Hoe snel is mijn iPad mini 4 scherm gerepareerd?

iPad mini 4 scherm wordt binnen 30 minuten vervangen. Onze ervaren reparateur heeft veel kennis en ervaring. U bent bij ons in goede handen.
De iPad mini 4 scherm reparatie wordt voor uw neus gedaan. Dus u kunt gewoon meekijken of rustig een hoes of accessoire zoeken. Wilt u liever uw iPad mini 4 achter laten.Dat kan ook wij repareren uw iPad mini 4 en dan komt u het ophalen wanneer u het schikt.

Mijn iPad mini 4 geeft helemaal geen beeld meer, kan het gerepareerd worden?

Is uw LCD ook kapot? Geen probleem u betaalt helemaal niks extra's. Bij deze reparatie moeten we verplicht uw LCD ook vervangen.

Krijg ik garantie op de iPad mini 4 scherm reparatie?

U krijgt 3 maanden garantie op de iPad mini 4 scherm. Binnen 3 maanden garantieperiode kunt u altijd terugkomen voor een kosteloos reparatie. 
Garantie geldt alleen als de vervangen onderdeel defect raakt of loskomt.

Kan ik ook zonder afspraak langskomen?

U kunt zonder afspraak binnen stromen voor een iPad mini 4 scherm reparatie. Wij proberen u zo snel mogelijk te helpen, maar het komt weleens voor dat we op dat moment geen tijd hebben om uw iPad mini 4 direct te repareren. Dan kunt u uw iPad mini 4 achterlaten en later op die dag ophalen. 

Kan ik ook voor andere iPad mini 4 problemen een afspraak maken?

Heeft u andere problemen met uw iPad? Dan kunt u ook bij ons langskomen. Wij zullen uw iPad onderzoeken en vervolgens u laten weten waar het probleem is en hoeveel het gaat kosten. Wij proberen de kosten zo laag mogelijk te houden, daarom weet u zeker dat u niet te veel betaald aan de iPad mini 4 reparatie.

Kan ik ook iPad mini 4 hoes, oplader, kabel en andere accessoires kopen bij jullie?

Wij hebben verschillende soorten iPad mini 4 hoezen voor een zeer gunstig prijs. Ook hebben wij iPad mini 4 laders, kabels en autohouders. Kortom kom langs bij ons en zie onze ruime assortiment. 

Dek mijn verzekering de reparatiekosten?

Steeds meer verzekeringsmaatschappijen hebben inboedel verzekering waaronder reparatie ook valt. Bel uw maatschappij even op om te vragen of uw toestel ook verzekerd is. De verzekeringsmaatschappij zal voor een offerte vragen en die krijgt u van ons. Na de reparatie wordt het geld van de verzekering aan u uitgekeerd. 

Hoe kan ik bij jullie betalen?

Bij ons kunt u alleen contant betalen. U kunt gelijk om de hoek bij ons geld pinnen van de geldautomaat.

Binnenkort komt er ook pin mogelijkheid.

Kan ik gratis parkeren?

Helaas is het hier in de straat betaald parkeren. Maar gelukkig zijn de parkeerkosten hier niet hoog. U betaalt voor 23 minuten 0,50 eurocent.

Verder kunt u makkelijk een parkeerplek vinden.

Problemen

 • iPad mini 4 glas kapot
 • iPad mini 4 Touchscreen kapot
 • iPad mini 4 Touchscreen reageert niet
 • iPad mini 4 scherm kapot, LCD werkt
 • iPad mini 4 LCD kapot

Display       

 • Retina-display
 • 7,9-inch (diagonaal) Multi-Touch-display met led-achtergrondverlichting en IPS-technologie
 • Resolutie van 2048 x 1536 pixels bij 326 ppi (pixels per inch)
 • Vingerafdrukbestendige, vetafstotende coating

Garantie    

 • 3 maanden garantie op de vervangen onderdelen
      Na de 3 maanden garantie periode bent u altijd welkom voor een reparatie met flinke korting